Menu
Your Cart

Anxietate si depresie

Brand: ROTTA NATURA Model: 24569
Recomandarii:imbunatateste starea de spirit • ajuta la inducerea unui somn natural de buna calitate • reduce consumul alimentar excesiv cauzat de tulburarile emotionale • reglator psiho-emotional • sedativ contribuie la mentinerea sanatatii psihice • la functionarea normala a sis..
50,29 RON
Brand: HYPERICUM IMPEX Model: 22055
Stimulează creșterea randamentului activităților fizice și intelectuale. Induce o stare de bine și un calm lăuntric. Contribuie la ameliorarea stărilor de oboseală, anxietate, hipersensibilitate sau nervozitate. Participă la reglarea ritmului cardiac și îmbunătățește digestia atunci când acestea..
34,01 RON
Brand: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS RO SRL Model: 26769
Suplimentul contine de asemene magneziu, ce contribuie la functiile fiziologice ale sistemului nervos si la functiile sale psihologice normale, extract din radacina de valeriana cu actiune anxiolitica blanda, avand o utilizare traditionala si documentata clinic, cat si vitamina B6 ce intares..
89,46 RON
Brand: SECOM HEALTHCARE Model: 17934
5-HTP (l-5-hidroxitriptofan) este un aminoacid folosit pentru restabilirea nivelurilor de serotonina la persoanele cu manifestari ale unui nivel redus al acestui neurotransmitato..
61,12 RON
Brand: Adams Supplements Model: 51240
5 HTP - Reduce stresul natural! Provenit din planta Griffonia simplicifolia.5 HTP este produs din semintele pantei Africane Griffonia simplicifolia. Aceasta planta este utilizata in tratarea trubulentelor de somn, precum insomnia, depresia, anxietatea, migrenele, durerile de cap, obezitatea, SPM, AD..
23,40 RON
Brand: Adams Supplements Model: 51241
5 HTP - Reduce stresul natural! Provenit din planta Griffonia simplicifolia.5 HTP este produs din semintele pantei Africane Griffonia simplicifolia. Aceasta planta este utilizata in tratarea trubulentelor de somn, precum insomnia, depresia, anxietatea, migrenele, durerile de cap, obezitatea, SPM, AD..
55,90 RON
Brand: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS RO SRL Model: 25850
Antioxidantii din fructele Acai, cunoscuti sub denumirea de polifenoli, se împart în antocianine, proantocianidine si alte flavonoide. Cele mai elementare antocianine din Acai sunt cianidin-3-glucozid si cianidin-3-rutinozid.Fructele Acai contin  antioxidanti si alti nutrienti cum ar fi..
86,45 RON
Brand: FARES TRADING Model: 30818
O capsulă conţine 500 µg de acid folic care asigură 250% din valoarea nutriţională de referinţă (VNR).Acidul folic este o vitamină care face parte din complexul de vitamine B, mai precis, vitamina B9, fiind importantă pentru femeile care doresc să rămană însărcinate. Studiile au aratat că ..
30,61 RON
Brand: Adams Supplements Model: 31059
Vitamina B9 sau Acidul folic este o vitamina solubila in apa.  Acidul folic, ca toate vitaminele din complexul B, stimuleaza sistemul nervos, imbunatateste memoria si creste eficienta administrarii antidepresivelor. Unele studii demonstreaza ca acidul folic are rol in preventia decli..
20,80 RON
Brand: SECOM HEALTHCARE Model: 20217
Oligozaharidele din AHCC® au masa moleculara sub 5000 de daltoni, ceea ce le ofera bioabsorbtie intestinala ridicata in cazul administrarii orale. AHCC contine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 1000 de daltoni, usor digerabile si cu activitate de echilibrare a sist..
347,77 RON
Brand: D.V.R. PHARM Model: 24173
Ingrediente:Mangan – in mici cantitati, este vital pentru echilibrul hormonal, pentru functia de procreere, pentru asimilarea altor minerale. Fosfor - important pentru oase, sistemul nervos, precum si pentru metabolismul grasimilor. Seleniu -, asigura buna functionare a sistemului imunitar, anti..
36,84 RON
Brand: SECOM HEALTHCARE Model: 29903
mentinerea necesarului si a metabolismului energetic normal (mineralele: calciu, magneziu, iod, cupru, mangan; viaminele: B1, B2, B3, B6, B12, biotina, acid pantotenic; Spirulina, Chlorella) ..
83,33 RON
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Politica de utillizare cookie-uri
Cand vizitezi un website, acesta stocheaza si preia informatii din browserul tau, sub forma "cookie-uri". Aceste informatii, care ar putea fi despre, despre preferintele tale de cautare sau despre dispozitivul de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum te astepti.