Menu
Your Cart

Tincturi

Brand: PLANTMED Model: 2103
    Susţine starea de sănătate a venelor (varice, hemoroizi, stază şi congestie venoasă) şi a capilarelor (fragilitate capilară).Extractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de Castan sălbatic (Aesculus hippocastanum), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de mac..
30,63 RON
Brand: DACIA PLANT Model: 23798
Acest supliment este un produs natural recomandat atat pentru desensibilizarea organismului fata de substantele alergizante, cat si pentru reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica.Beneficii:- reduce disconfortul datorat factorilor de ..
14,70 RON
Brand: FARES TRADING Model: 30826
Detoxifiant, ajută la funcționarea normală a sistemelor digestiv și hepato-biliar.Formulă concentrată, fără alcool, ce păstrează caracteristicile organoleptice specifice plantei din compoziție.Menține un ficat sănătos.Susține digestia.Susţine funcţionarea normală a vezicii biliare prin stimularea p..
15,02 RON
Brand: DACIA PLANT Model: 24438
Susţine funcţionarea normală a vezicii biliare prin stimularea producerii şi eliminării bilei în intestin;Ajută metabolizarea normală a grăsimilor, colesterolului şi a glucidelor, contribuind la evitarea depunerii colesterolului în interiorul vaselor de sânge;Protejează ficatul şi susţine func..
14,17 RON
Brand: PLANTMED Model: 2129
Ajuta la regenerarea tesutului hepatic.Ajuta la cicatrizarea mucoasei bronsice.Ajuta la calmarea spasmelor din tuse..
30,63 RON
Brand: DACIA PLANT Model: 24853
Recomandat pentru:- normalizarea fluxului limfatic;- mentinerea sanatatii vaselor limfatice; - buna functionare a circulatiei periferice; - sustinerea diurezei; - eliminarea toxinelor din organism...
38,68 RON
Brand: DACIA PLANT Model: 2919
Recomandat  pentru functionarea normala a mecanismelor de drenaj si eliminare renala, digestiva si tegumentara, produsul are o maxima eficienta in procesul de purificare realizat la nivelul intregului organism...
38,68 RON
Brand: DACIA PLANT Model: 2315
Gripa, guturai - pentru prevenire se fac in perioadele de expunere sau in timpul epidemiilor cure de cate doua saptamani, timp in care se ia cate o lingurita diluata in jumatate de pahar de apa de 2 ori pe zi. -Insuficienta renala - se ia 1 lingurita de 3-4 ori pe zi, diluata in apa. -Tulbura..
32,49 RON
Brand: PRISUM INTERNATIONAL Model: 2064
Protejeaza celulele hepatice de metabolitii toxici ai alcoolului. Regleaza metabolismul hepatic.Stimuleaza regenerarea tesutului hepatic. Normalizeaza transaminazele. Stimuleaza eliberarea fermentilor biliari...
48,89 RON
Brand: TERRA MED PLANT Model: 30975
Sunatoarea este o planta comuna de pajişte, care a fost folosita ca si medicament timp de secole.Uleiul de sunatoare este un bun antiseptic, antiviral si astringent, ceea ce il face excelent pentru rani. In plus, uleiul de sunatoare ajuta la ameliorarea  durerilor cauzate de leziuni ori de i..
25,36 RON
Afişare 1 - 80 din 215 (3 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.