Menu
Your Cart

Sucuri

Brand: AGHORAS INVENT Model: 30456
Acesta este un un gel organic de Aloe Vera, neprocesat din pulberi, nepasteurizat, doar conservat (cu cantități foarte reduse de conservanți de uz alimentar).Uzual, gelul/sucul de Aloe Vera, se bea diluat cu apă, în proporție de 1:5...1:10, după gust Atunci când se consumă în cantități foarte ..
45,64 RON
Brand: AGHORAS INVENT Model: 24032
Rol:Cure digestiveTratament impotriva poliartritei reumatoideImpotriva refluxului gastricReduce colesterolulTe scapa de kilogramele in plus in mod sanatosBun pentru igiena oralaCombate diabetulAjuta la detoxifiereMentine sanatatea gingiilor..
45,64 RON
Brand: Adams Supplements Model: 567
Originara din Africa, Aloe Vera este cunoscuta in intreaga lume pentru virtutile ei terapeutice, fiind un adevarat balsam pentru organism.Datorita compozitiei naturale, sucul de Aloe Vera joaca un rol important in detoxifierea si regenerarea organismului. Intareste sistemul imunitar si accelereaza m..
71,50 RON
Brand: Adams Supplements Model: 568
Sucul din fructe de Noni este excelent pentru mentinerea starii de sanatate, consumul acestuia contribuind la îmbunatatirea rezistentei organismului, la reducerea oboselii si la cresterea performantelor fizice si intelecuale. In plus, sucul de Noni, ajuta la mentinerea rezistentei natural..
110,50 RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Politica de utillizare cookie-uri
Cand vizitezi un website, acesta stocheaza si preia informatii din browserul tau, sub forma "cookie-uri". Aceste informatii, care ar putea fi despre, despre preferintele tale de cautare sau despre dispozitivul de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum te astepti.