Menu
Your Cart

Ceaiuri

Brand: FAUNUS PLANT Model: 30882
 Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, protejand astfel celulele organismului de actiunea lor daunatoare.  Poate preveni sau intarzia aparitia bolilor de inima, deoarece diminue..
22,67 RON
Brand: springmarkt Model: 51335
Ceaiul de afin contribuie la reducerea intensitatii tranzitului intestinal si este un antioxidant natural.BENEFICII :contribuie la reducerea intensitatii tranzitului intestinal; cromul si flavonoidele din compozitie prezinta efect de reducere a glicemiei; sustine circulatia sangelui la nivelul capil..
5,20 RON
Brand: springmarkt Model: 51407
Albastrelele se folosesc de sute de ani pentru tratamentul naturist al ochilor, insa de proprietatile lor beneficiaza si alte afectiuni.Aceasta este o planta erbacee din familia Asteraceae. Florile contin substantele active importante: centaurina, pelargonina, cianina, tanin, saruri de potasiu si ma..
5,59 RON
Brand: springmarkt Model: 51358
Fructele de anason: sunt stomahice, carminative, diuretice si emenagoge;  sunt folosite pentru a calma flatulenta, durerile colicative, in special la copii; mamele care alapteaza le iau uneori pentru a stimula secretia lactata; au fost utilizate de asemenea in afectiuni pulmonare.Sustine secret..
5,20 RON
Brand: springmarkt Model: 51331
Ceaiul de anghinare sustine functiile hepato-biliare, reduce disconfortul digestiv, senzatia de balonare si flatulenta. Ajuta la reducerea nivelului de lipide in sange. Contribuie la mentinerea sanatatii ficatului.BENEFICII : sustine secretia si eliminarea bilei in intestin,ajuta la optimizarea tran..
4,75 RON
Afişare 1 - 80 din 1020 (13 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.