Menu
Your Cart

Corp

Brand: AGHORAS INVENT Model: 30917
Resveratrolul este un ingredient care se gaseste in agude negre, struguri negri, samburi de struguri negri si albi, vinul rosu, negru, mure, prune de culoare inchisa sau in coacaze negre. Conform cercetarilor stiintifice Resveratrol are nenumarate beneficii asupra organismului.Mentine capacitatea de..
12,53 RON
Brand: AGHORAS INVENT Model: 30918
Palmierul pitic este originar din america de Nord si prmii colonisti utilizau boabele pentru tratarea problemelor genito-urinare.Odata cu trecerea anilor, ca urmare a unor disfunctii hormonale, circa 80% dintre barbati se confrunta cu cresterea (hiperplaza) benigna a prostatei.Ismptomele HPB (hipert..
8,35 RON
Brand: AGHORAS INVENT Model: 30919
Este un complex de vitamine si minerale, componente ce au actiune sinergica in combaterea efectelor stresului.ICalciul contribuie la o neurotransmisie normala. Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la echilibrul electrolitic, la metabolism..
12,53 RON
Brand: Adams Model: 33766
ProspetMe naturala, fara parabeni, fara aluminium, fara alcool, fara conservanti sau aditivi, fara coloranti.Potassium alum este un mineral natural, cu rol de a regla procesul de transpiratie si de a Mpiedica inmultirea bacteriilor urat mirositoare.Proprietati:antibacterana: neutralizeaza mirosurile..
14,30 RON
Afişare 1 - 93 din 93 (1 pagini)