Menu
Your Cart

Amaranth Bio 200Gr, Springmarkt

Amaranthul este considerat ca si un frate mai mic al quinoei.

Face parte din categoria supercerealelor fiind unul din cele mai nutritive alimente cunoscute avand o valoare proteica mai mare decat orezul, faina integrala de grau, ovaz sau secara.

De asemenea este bogat in lizina (proteina de inalta calitate), fibre, vitamina A, E, B, D, aminoacizi esentiali si minerale ca fier, magneziu, zinc, fosfor, cupru si mai ales mangan, dar si mai mult calciu decat alte cereale. Contine 16% proteine pure si este lipsit de gluten.

Este o cereala versatila in retetele vegetariene si poate fi folosita alaturi de iaurt, fructe sau amestecata cu miere sau chiar fructe uscate.Se mai poate folosi ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc).Se foloseste în cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestec cu miere. 

Afectiuni
Afectiuni Afectiuni digestive|Raceala si gripa

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Politica de utillizare cookie-uri
Cand vizitezi un website, acesta stocheaza si preia informatii din browserul tau, sub forma "cookie-uri". Aceste informatii, care ar putea fi despre, despre preferintele tale de cautare sau despre dispozitivul de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum te astepti.