Menu
Your Cart

Aboca Propol 2 Emf Cu Capsuni Si Miere 45Tb Green Net

Supliment alimentar Propol2 EMF este o gamă amplă care conține formule eficiente și plăcute în măsură să sprijine funcțiile naturale de apărare a organismului și să asigure bunăstarea cavității bucale a copiilor, mai ales în timpul iernii.


Ingredientul principal al gamei este Propol2 EMF, un extract multifracționat care conține 2 fracțiuni nobile purificate ale Propolisului: Flavonoizi și Cape (ester fenil-etilic de acid cafeic caracteristic Propolisului).

Prin acest proces de fracționare selectivă se elimină substanțele nedorite din propolis care duc la formarea filamentelor de culoare închisă, asigurând astfel un efect maxim al extractelor folosite.

Cu cele 2 fracțiuni nobile ale propolisului, Propol2 EMF cu gust de căpșuni și miere pentru copii întărește sistemul imunitar al organismului și menține sănătatea cavității bucale a celor mici, în special iarnă. Practice și cu gust plăcut, tabletele sunt foarte apreciate de copii și pot fi administrate în orice moment al zilei.

Mod de administrare

Se recomandă administrarea a 2-4 tablete/zi pentru copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani și 5–8 tablete/zi pentru copii mai mari de 6 ani.

Compoziție:

extract liofilizat multifractionat de Propolis (Propol2 EMF), inulină din rădăcina de Cicoare, suc liofilizat de Căpșuni, Miere liofilizata, extract liofilizat din flori de Tei, aromă naturală de Căpșuni, aromă naturală de Portocală.

Afectiuni
Afectiuni Raceala si gripa|Afectiuni dentare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Politica de utillizare cookie-uri
Cand vizitezi un website, acesta stocheaza si preia informatii din browserul tau, sub forma "cookie-uri". Aceste informatii, care ar putea fi despre, despre preferintele tale de cautare sau despre dispozitivul de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum te astepti.